Avtor Sporočilo

<  Tehnika  ~  Octavia 2 in ESP težave

OdgovorObjavljeno: Po dec 05, 2011 8:04 am
Uporabniški avatarVreden znamkePrispevkov: 2028Kraj: DobrepoljePridružen: Pe jun 29, 2007 6:08 pm
Sem prepričan da me je esp rešil, ker pri abs nisem imel nikol tazga občutka v volanu.Pa še abs ni mogel dosti prijet na prvih kolesih, ker sem tako naložil prtljažnik, da je bil prvi konc dvignjen. :bam:

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: So jan 07, 2012 12:17 am
znalecznalecPrispevkov: 1491Kraj: LjubljanaPridružen: Po sep 17, 2007 7:17 pm
Spisek je precej dolg. Hudič! Pa ravno sem nekaj letnik 2006 ogledoval, ki spada v tole kategorijo okvar :crazi:

Je že kdo odkril še koga, ki popravlja poleg povezave na prejšni strani in tega sinspeed-a? Se da zadevo rešit z novejšo črpalko, ki nima teh težav?

KLIK

Rešitev z novo enoto. Cena pri nas verjetno okoli 200-300€ :hmm:

Plug&Play obnovljena enota od sinspeed-a. Cca. 340€ prinešena do praga.

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: So jan 07, 2012 7:44 am
Uporabniški avatarNekaj le znam..Prispevkov: 1768Kraj: KrasPridružen: Če apr 20, 2006 4:19 pm
dejc je napisal/-a:
Spisek je precej dolg. Hudič! Pa ravno sem nekaj letnik 2006 ogledoval, ki spada v tole kategorijo okvar :crazi:

Je že kdo odkril še koga, ki popravlja poleg povezave na prejšni strani in tega sinspeed-a? Se da zadevo rešit z novejšo črpalko, ki nima teh težav?

KLIK

Rešitev z novo enoto. Cena pri nas verjetno okoli 200-300€ :hmm:

Plug&Play obnovljena enota od sinspeed-a. Cca. 340€ prinešena do praga.

Loool, točno tole sem jaz gledal za ženino kantico. Če se bo kaj zgodilo.....
Ampak, to je težava na ABS enoti, tako da bi morali tudi avti brez ESP-ja imet težavo. Ali imajo drugo ABS enoto?
Sicer pa, tale repair kit je kar fajn. Bom preveril, če bi šel tudi na našo kantico...

Odsoten Profil WWW
OdgovorObjavljeno: So jan 07, 2012 4:42 pm
Nisem prepričan ali vključuje samo vozila z ESP-jem ali vsa ostala. Vglavnem jaz sem pomešal TCS in ESP. TCS = ASR. Sedaj pa vprašanje ali se to pojavlja samo pri vozilih, ki imajo ESP ali tudi pri ostalih. Verjetno je za ESP druga črpalka kot za ABS in ASR samo roke v ogenj na dam :D Anyone?

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: So jan 14, 2012 7:06 am
Uporabniški avataroversteer loverPrispevkov: 2025Kraj: TrbovljePridružen: Pe maj 06, 2005 4:36 am
Telih 340€ je vseskup nič v primerjavi s 1900€, ki te pride za zamenjavo abs krmilne enote na uradnih servisih.

Meni je crknila enota, rešitev je bila menjava, srečo pa sem imel, da sem pri nakupu avta doplačal še nekaj za dobro garancijo in so mi potem zamenjali kompletno enoto. :buny:

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: To jan 17, 2012 12:54 am
Kolikor sem prebral naj bi se zgodba ponovila, če se menja z enoto, ki ima isto konstrukcijo.

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Pe feb 10, 2012 2:06 pm
Uporabniški avatarŠkoda loverPrispevkov: 259Kraj: LjubljanaPridružen: To maj 10, 2005 7:25 pm
dejc je napisal/-a:
Verjetno je za ESP druga črpalka kot za ABS in ASR samo roke v ogenj na dam :D Anyone?

ABS only modeli imajo Tevesovo Mk70, ABS+ESP modeli pa Mk60. Problemi naj bi bili samo s slednjo.
Črpalke, narejene po letu 2008 naj bi imele že odpravljeno to konstrukcijsko napako (karkoli že je), zato naj se napaka ne bi ponavljala. Druga pesem pa je, če je vgrajena "nova" črpalka iz kake stare zaloge oz. obnovljena stara (torej serije, proizvedene do leta 2008).

Odsoten Profil

Prikaži prispevke prejšnjih:  Razvrsti po:

Časovni pas: UTC + 1 ura
Stran 2 od 2
24 prispevkov
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov
Išči za:
Napiši novo temo  Odgovori na temo
Pojdi na:  
Ne morete pisati prispevkov v temi
Ne morete odgovarjati na teme v forumu