Avtor Sporočilo

<  Koristne povezave  ~  Servisi - še ena debata

OdgovorObjavljeno: To avg 14, 2007 9:40 pm
Uporabniški avatarNekaj le znam..Prispevkov: 1324Kraj: Tu pa tamPridružen: Po avg 01, 2005 10:02 pm
Posti premaknjeni iz kotička off-topic.

Lp, mish

No mojmu je po 57tkm crknila sklopka to se mi še ni zgodilo od kar vozim.
Cena na Porscheju 380e brez dela pa še popust dajo 10% na materijal in 30% na delo.Zelo prijaznso bili.Ugotovili pa so 21 dni po tem ko je potekla garancija.Da ne omenim da so popravljali trsesnje prestavne ročice velikokrat,no na koncu jim je ratal popraviti,samo kaj ko sem včeraj avto od njih dobil nazaj se je zadeva začela ponavljati.Pa mi naj še kdorkoli reče da na Porsche Verovškova vse popravijo.
Če jim računalnik ne pove kaj je narobe bojo rekli da je vse uredu ali pa pol avta zamenjali in mastno zaračunali.
Da ne bo pomote garancija na sklopko je 6mesecev od nakupa novega vozila.
Da jim stranka nenehno govori da je prestavljanje nekam trdo je pa vse uredu seveda dokler je avto v garanciji,ko pa ni več :twistedevil: miško prinesi nam Evrčke
Nisem si mogel da ne napišem nekaj spodbudnih besed za tako kvaliteten servis kot je Porsche Verovškova. :crazi:

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: To avg 14, 2007 10:17 pm
Uporabniški avatar--Prispevkov: 6551Kraj: DomžalePridružen: Po maj 09, 2005 2:56 pm
Pa je na tem forumu sploh kdo (razen Super-b-ja) ki je na verovškovi dobil normalen avto? :N:

Odsoten Profil WWW
OdgovorObjavljeno: To avg 14, 2007 10:28 pm
Uporabniški avatarNekaj le znam..Prispevkov: 1324Kraj: Tu pa tamPridružen: Po avg 01, 2005 10:02 pm
Verjetno tudi on ne samo nekoga ki te hrani običajno ne pluvaš ampak hvališ ne glede kako dela :crazi:

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: To avg 14, 2007 10:34 pm
Uporabniški avatarŠkoda loverPrispevkov: 314Kraj: Trnovo-SiskaPridružen: Ne jun 12, 2005 11:01 pm
Meni so vedno dobro zrihtali. Res je pa da poznam šefa servisa osebno.

Odsoten Profil WWW
OdgovorObjavljeno: To avg 14, 2007 10:42 pm
Uporabniški avataroversteer loverPrispevkov: 2025Kraj: TrbovljePridružen: Pe maj 06, 2005 4:36 am
Js sem jim pisal za testno vožnjo za novo octavio, pa sploh ni blo nč odgovora. Klinc pol pa nč :D

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: To avg 14, 2007 10:45 pm
Uporabniški avatarNekaj le znam..Prispevkov: 1748Kraj: Dežela opojnih trenutkovPridružen: So avg 27, 2005 6:29 pm
jaz nikoli več na pooblaščene servise. Same slabe izkušnje z njimi (pa naj si bo za katerokoli znamko).
Če se ne motim imajo v italiji bolje rešeno kot pri nas. Garancija velja tudi če ne voziš na pooblaščene servise, vendar morajo biti vgrajeni deli originalni. Ne me pa prijet za besedo, ker nisem 100%

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: To avg 14, 2007 11:10 pm
s.hio je napisal/-a:
Meni so vedno dobro zrihtali. Res je pa da poznam šefa servisa osebno.

Lepo to da osebno poznaš g. Primož Hočevarja to kar sem napisal nekaj postov nazaj so bile njegove besede glede popusta.
Nisem napisal da je vedno avto ko so popravili(nič)probal in se mu ni zdelo s sklopko nič narobe zelo zanimivo.
Lahko nadaljujemo verjamem pa,da to ne bojo brali samo uporabniki tega foruma temveč tudi ljudje,ki nameravali kupiti avto znamke Škoda in bojo premislili kam avto vozit na servis

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Sr avg 15, 2007 12:31 pm
Uporabniški avatarbil aktiven, sedaj zanikamPrispevkov: 1646Kraj: Loška dolina - LJPridružen: Sr avg 24, 2005 9:32 pm
hitri je napisal/-a:
Verjetno tudi on ne samo nekoga ki te hrani običajno ne pluvaš ampak hvališ ne glede kako dela :crazi:

DEJ TI SE MAL UMIR PA ŠE KDO DRUGI! Se je zgodilo da so tud men kako šlamparijo nardili in kaj potem?!?! a zdj bom zarad ene al pa dveh stvari zamenju servis vsak mesc al kaj!?!? mislm dejte se zresnt. Vsak dela napake in to niso samo na Verovškovi ampak tud marsikje drugje! Tud pr Škerjancu smo že bli pa tud pr Pan Janu tko da brez komentarja.

ŠE ENKRAT REČEM: UMIRTE SE MAL S TEM DA SMO PR "KORITU" OZ KARKOLI U TEM SMISLU! Tud sami smo ENKRAT prišli prvič tja, ravno tako kot je bila prej Automena pa tud te ni več..... to da imaš mogoče mal "večji privilegij" si je treba na nek način izborit in ne sam tako da kupiš tam en avto pol pa POPLJUVAŠ vse po vrsti zarad par malenkostnih napak. ENOSTAVNO POL NI TREBA PELJAT AVTA VEČ KE IN PIKA! mislm tle jokate po forumu pol..... :banghead:

Odsoten Profil WWW
OdgovorObjavljeno: Sr avg 15, 2007 12:47 pm
Uporabniški avatarVreden znamkePrispevkov: 2562Pridružen: Pe maj 06, 2005 9:34 am
Saj drugega, kot "jokat" po forumu jim ne preostane.
Če te enkrat zaj... potem si avta enostavno ne upaš več peljati tja, ker serviserji pač neradi sprejemajo kritike (čeprav je to vedno dobronamerno). To je nekako tako, kot da prideš v lokal in ti natakarica namesto kave s smetano prinese espresso, če ji rečeš (prosiš), da tega ne maraš in da naj ti prinese kavo s smetano, te vedno grize, kaj če ti je v kavo pljunila. :): Tako nekako je bilo pri meni na Avto Triglavu.

Na žalost smo v dobi kapitalizma, kjer se morajo posamezni obrtniki boriti za stranko in ne obratno. Sami morajo poskrbeti, da se bo stranka vrnila, pa ne s tem, da ti pol avta zj.... pa potem stranka hodi še pol leta nazaj, ker ni bilo ok narejeno, ampak zato, ker veš, da ti bodo super naredili in te ne bodo nategnili. ?huh? Jaz ne vem sicer, kaj se dogaja v tem avto svetu pri nas, ampak če bi bili tudi v drugih panogah v Sloveniji tako šlampasti, bi že vsi pocrkali. :evil: Riba je na žalost gnila že pri glavi. :dry:

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Sr avg 15, 2007 1:20 pm
Uporabniški avatar--Prispevkov: 6551Kraj: DomžalePridružen: Po maj 09, 2005 2:56 pm
Jah nevem, tud ko smo bli za Škerjance popolni neznanci, smo dobili v roke brezhiben avto, ki po 272kkm še vedno deluje brezhibno. Za panjana bo pa fađola povedal.

Lahko rečm tudi da je moj stric popolnoma zadovoljen z Vrtačom v Kranju.

Odsoten Profil WWW
OdgovorObjavljeno: Sr avg 15, 2007 1:27 pm
Uporabniški avatarbil aktiven, sedaj zanikamPrispevkov: 1646Kraj: Loška dolina - LJPridružen: Sr avg 24, 2005 9:32 pm
mish je napisal/-a:
Jah nevem, tud ko smo bli za Škerjance popolni neznanci, smo dobili v roke brezhiben avto, ki po 272kkm še vedno deluje brezhibno. .

na Verovškovi vsak avto po servisu, ki se ga opravi pride polno slabši kot je bil pripeljan, ima veliko več napak kot jih je imel pred tem, skratka VSAK avto ki je odpeljan tja pride ven "UNIČEN".

dobro da vem da ne bom nikol več ke avta peljal škoda da niste prej povedali da mam že 3ji svoj avto "uničen" ker ga peljem tja, saj ga ne znajo popravit kot bi si VI želeli.....

hvala za info! :doh:

Odsoten Profil WWW
OdgovorObjavljeno: Sr avg 15, 2007 1:35 pm
Uporabniški avatarVreden znamkePrispevkov: 2562Pridružen: Pe maj 06, 2005 9:34 am
Dovolj no, tisti, ki ga bo hotel tja peljat, ga bo peljal, tisti ki pa ne, pa pač ne. End of story.
Joj, tolk kreganja pa še jaz ne prenesem, pa sem čistokrven oven oz. ovca. :D

Vidim, da bo treba čim hitreje eno srečanje organizirati, da se strasti malo pomirijo.

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Sr avg 15, 2007 1:48 pm
Sorry sam in hitri in mish sta MENE omenila pri vsem tem tko da sam napišem tko k je in fertik.... srečanja pa itak ni blo že dolgo tko da...

in pa če se ne motim je hitri po VSAKEM obisku Verovškove napisal podoben post tko da sploh škoda besed ne vem no... hitri če pač nisi zadovoljen s servisom na Verovškovi pač pelji drugam. Ne pa da vsakič ko je kaj narobe ali kaj potrebuješ pelješ tja pol pa prideš domov in svoje frustracije glede samega servisa pišeš tule po forumu. Sory sam to mi je pa res kr neki, vsaj men se tko zdi....

z moje strani FERTIK ZADEVA ?huh?

Odsoten Profil WWW
OdgovorObjavljeno: Sr avg 15, 2007 1:54 pm
Uporabniški avatarSimply cleverPrispevkov: 518Kraj: MedvodePridružen: Pe feb 23, 2007 3:23 pm
Pri Porsche Verovškova se ne gre samo za to kako zrihtajo avto, ampak njihov odnos do stranke.

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Sr avg 15, 2007 1:54 pm
Uporabniški avatarSimply cleverPrispevkov: 606Kraj: KoperPridružen: Po avg 13, 2007 2:35 pm
Ne sekirajte se toliko, saj je povsod tako in e bli in bo. Saj se je clovesko zmotiti. Mi smo pa le ljudje, torej se lahko zmotimo.

P.S.: ni povezano s servisom, vendar mi ne da miru. Pred 3 leti, kupil Felicio na Porsche Koper, kjer je bilo na papirjih izvedencev (kleparji, licarji,...) napisano da avto ni bil nikoli poskodovan. Odprem pokrov motorja in kaj vidim? Hladilnik motorja cel potolcen, sprednja most cel povit (slabi kleparji pac), nosilci luci polomljeni,... Torej? Strokovnost kadra ali zavajanje strank?

Pa lep pozdrav vsem

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Sr avg 15, 2007 2:33 pm
Jst sm tebe omenu sam tolk, ko sem se spraševal kdo na forumu je sploh prevzel brezhiben avto tm, razen tebe.

Nč panism reku, da maš uničen avto, al pa, da je vsak avto ki ga pelješ tja na servis po servisu bolj uničen. To je že absurd ;)

[quote=NoFear85]P.S.: ni povezano s servisom, vendar mi ne da miru. Pred 3 leti, kupil Felicio na Porsche Koper, kjer je bilo na papirjih izvedencev (kleparji, licarji,...) napisano da avto ni bil nikoli poskodovan. Odprem pokrov motorja in kaj vidim? Hladilnik motorja cel potolcen, sprednja most cel povit (slabi kleparji pac), nosilci luci polomljeni,... Torej? Strokovnost kadra ali zavajanje strank?[/quote]

To je povezano s servisom zakaj ne? Fajn odnos pač.

Odsoten Profil WWW
OdgovorObjavljeno: Sr avg 15, 2007 2:44 pm
Ja Super-b jokam na forumi naj tudi ostali vedo kako so sposobni na Verovškovi.Vidim pa da je tebe ta tema zelo prizadela.
Zakaj sem pa peljal k tem mazačem na Verovškovi pa je razlog ker na Pan Janu nisi dobili daovoljenja da bi to popravili na Verovškovi ker so pri koritu pa so dobili.Drugače vedi Super-b da avta nebi peljal na Verovškovo.
In še to če misliš da sem si kupil avto zato da bojo na njem se vajenci učili se krepko motiš to jim ga kar ti posojaj in naj se na tvojem učijo,SMRK SMRK
LP hitri

Odsoten Profil

Prikaži prispevke prejšnjih:  Razvrsti po:

Časovni pas: UTC + 1 ura
Stran 1 od 2
19 prispevkov
Pojdi na stran 1, 2  Naslednja
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost
Išči za:
Napiši novo temo  Ta tema je zaklenjena - ne morete urejati prispevkov ali dodajati novih.
Pojdi na:  
Ne morete pisati prispevkov v temi
Ne morete odgovarjati na teme v forumu
Ne morete urejati prispevkov v temi
Ne morete brisati vaših prispevkov forumu