|
Avtor |
Sporočilo |
|
tdx
|
Objavljeno: So apr 06, 2013 7:42 pm |
|
|
Škoda voznik!Prispevkov: 96Kraj: nova goricaPridružen: To nov 24, 2009 1:59 pm
|
Slick, dejc, hvala za mnenja in linke. Wikipedija marsikaj pove No mene pač zanimajo praktične izkušnje, recimo O II in Superb vs. O III. Sem se peljal cca 30 km z O III ambiente 1.6 tdi in nisem imel posebaj slabega občutka,,, Res pa da mi se zdi, nova O III bolj hrupna od moga Combija Greenline.... Torej od "pripomb", - hrup - samo 5 prestav - tank goriva, samo 50 litrov ( neverjetna bedarija glede avtonomije, pa možnosti da lažje poiščeš cenejše gorivo... tdx
Zadnjič spremenil tdx, dne Ne apr 07, 2013 9:31 am, skupaj popravljeno 1 krat.
|
Na vrh
|
|
horn3t
|
Objavljeno: So apr 06, 2013 8:48 pm |
|
|
Psihič na ŠkodePrispevkov: 942Pridružen: Sr apr 07, 2010 12:07 am
|
Saj ima tudi Golf7 1.6 TDI 77 kW 5 stopenjski ročni menjalnik (ali 7 stopenjski DSG) , predvidevam da je pri Seatu in Audiju enako (za ti dve znamki res nisem šel preverjat) - koncernska odločitev pač... LP
|
Na vrh
|
|
trakus
|
Objavljeno: To apr 23, 2013 2:48 pm |
|
|
Bosch pumpa majstrPrispevkov: 9Pridružen: Pe mar 01, 2013 9:00 pm
|
Zanima me, če kdo slučajno ve kaj več o naslednjih stvareh. 1. Se bodo na kapučino bež barvi praske prej opazile kot na briljantno srebrni? 2. Bo na 17inčnih platiščih kaj večja poraba kot na 16, pa vožnja, če se bo kaj spremenilo pri njej? 3. Imajo LED luči še kakšno drugo prednost, razen tega, da lepo izgledajo? 4. Mogoče ima kdo kakšne izkušnje, če leseni dodatki izgledajo pri črni notranjosti tudi tako všečno kot pri bež? lp
|
Na vrh
|
|
zigasoncek
|
Objavljeno: Sr apr 24, 2013 12:03 pm |
|
|
Češki fan!Prispevkov: 37Pridružen: Če nov 03, 2011 12:29 pm
|
Danes na počivališču Zima proti LJ....Lepe so   Pa še moja   LP Žiga
|
Na vrh
|
|
horn3t
|
Objavljeno: Sr apr 24, 2013 1:59 pm |
|
|
Psihič na ŠkodePrispevkov: 942Pridružen: Sr apr 07, 2010 12:07 am
|
Res so lepe, tudi "stara" karavanka je lepotica
|
Na vrh
|
|
zigasoncek
|
Objavljeno: Sr apr 24, 2013 8:51 pm |
|
|
|
Hvala..je bla ravno stara eno leto  LP Žiga
|
Na vrh
|
|
tdx
|
Objavljeno: Sr apr 24, 2013 9:17 pm |
|
|
|
zigasoncek je napisal/-a: Hvala..je bla ravno stara eno leto  LP Žiga Če se prav spomnim je to Family z 110 Ks. Napiši nam kaj o avtu, porabi pa kako ste kaj zadovolnji ? Tdx
|
Na vrh
|
|
zigasoncek
|
Objavljeno: Sr apr 24, 2013 9:26 pm |
|
|
|
Živjo, Res je,1.6 TDI 105KM..trenutno prevoženih 26K km in poraba 5.2 skupno. Zaenkrat lahko samo recem da sem zelo zadovoljen z avtom. Sem pa opazil na volanu (usnje), da je na spodnjem delu videti,kot da bi bil razpokan...prilepim jutri kako sliko. Sem pa ravno ta teden malo spraševal za ceno servisa na 30k in sem bil presenecen nad odstopanjem cen..Porsche Verovškova..cca 260 €.. Avtodelta (avtoemona) pa so mi zračunali 160-180 € Servis na 15k me je prišel 152 €. - vse njihovo (Avtodelta (avtoemona) ) Toliko zaenkrat. Lp Žiga
|
Na vrh
|
|
slick
|
Objavljeno: Če apr 25, 2013 2:22 pm |
|
|
Škoda loverPrispevkov: 259Kraj: LjubljanaPridružen: To maj 10, 2005 7:25 pm
|
trakus je napisal/-a: Zanima me, če kdo slučajno ve kaj več o naslednjih stvareh. 1. Se bodo na kapučino bež barvi praske prej opazile kot na briljantno srebrni? 2. Bo na 17inčnih platiščih kaj večja poraba kot na 16, pa vožnja, če se bo kaj spremenilo pri njej? 3. Imajo LED luči še kakšno drugo prednost, razen tega, da lepo izgledajo? 4. Mogoče ima kdo kakšne izkušnje, če leseni dodatki izgledajo pri črni notranjosti tudi tako všečno kot pri bež? lp  1. Imam kapučino bež in lahko rečem, da je super hvaležna barva. Prask nekaj je, ampak so precej neopazne, težko rečem, koliko se vidijo v primerjavi s srebrno (ki je mimogrede meni že precej zlajnana barva). 2. Pomoje je razlika predvsem v širini gume, ki se pri šibkejših motorjih še toliko bolj pozna. Jaz imam 1.8TSI, zimske 15 colske 195 in letne 16 colske 205, pa se pozna tako pri porabi, kot pri občutku pospeševanja. Zaradi večjega kotalnega upora je verjetno tudi hrup nekoliko večji, je pa seveda spet odvisen od gume same. 3. Porabo elektrike. Čeprav sam zelo težko verjamem, da je zaradi manjših porabnikov toka poraba kaj manjša. Alternator se vrti v vsakem primeru in se ne vrti težje, če je gor priklopljenih več porabnikov. Naj me kdo popravi, če se motim. 4. Pojma nimam.
|
Na vrh
|
|
Skodilak
|
Objavljeno: Pe apr 26, 2013 7:24 pm |
|
|
Češki fan!Prispevkov: 51Pridružen: Če jul 28, 2005 6:59 pm
|
trakus je napisal/-a: Zanima me, če kdo slučajno ve kaj več o naslednjih stvareh. 1. Se bodo na kapučino bež barvi praske prej opazile kot na briljantno srebrni? 2. Bo na 17inčnih platiščih kaj večja poraba kot na 16, pa vožnja, če se bo kaj spremenilo pri njej? 3. Imajo LED luči še kakšno drugo prednost, razen tega, da lepo izgledajo? 4. Mogoče ima kdo kakšne izkušnje, če leseni dodatki izgledajo pri črni notranjosti tudi tako všečno kot pri bež? lp  Led luči imajo krajši čas vklopa, kar pomeni krajši reakcijski čas, kar pomeni, da bo mogoče tvoj avto z zadnjimi LED lučmi odnesel cel zadnji konec. LP
|
Na vrh
|
|
tdx
|
Objavljeno: Pe apr 26, 2013 8:28 pm |
|
|
|
trakus je napisal/-a: Zanima me, če kdo slučajno ve kaj več o naslednjih stvareh. 1. Se bodo na kapučino bež barvi praske prej opazile kot na briljantno srebrni? 2. Bo na 17inčnih platiščih kaj večja poraba kot na 16, pa vožnja, če se bo kaj spremenilo pri njej? 3. Imajo LED luči še kakšno drugo prednost, razen tega, da lepo izgledajo? 4. Mogoče ima kdo kakšne izkušnje, če leseni dodatki izgledajo pri črni notranjosti tudi tako všečno kot pri bež? lp  Trakus  , imel sem do sedaj 3 karavana škoda Octavia Combi, in eno limuzino ---vse srebrne barve -Imam tut BMW črne metalik barve, majka ko je avto čist, drugač pa leto, poletje, umazanija -najbolj hvaležna barva Urban Grey metallic ( Passat variant 3bg ) ta avto si lahko imel umazan od prahu ma nikoli ni bilo tako videt kot na ostalih barvah... -za sonce in notranje občutje, najbolj hvaležne barve bela in srebrna metalic... -za čistočo pa urban grey metallic ( ajd siva metalic..ta je pri VW bila bolj svetla kot Škodina siva) -V vseh primerih izbire barv, razen pri BMW je boljša polovica odločala -Pusti 17ke in fancy platišča, solidno je če je imaš na 16, saj poraba izgled in ostalo... Torej moj nasvet, srebrna metallic.... tdx
|
Na vrh
|
|
trakus
|
Objavljeno: So apr 27, 2013 9:15 am |
|
|
Bosch pumpa majstrPrispevkov: 9Pridružen: Pe mar 01, 2013 9:00 pm
|
Evo, včeraj smo ga naročili. octavia 1.2tsi elegance oprema, črna notranjost, 17" denom platišča, +vlečna kljuka, rezervno kolo-zasilno, usnjen 3-kraki večfunkcijski volan. predvidoma bi naj prišel že v 23.tednu, to je torej okrog 45 dni  imamo pa še dober teden dni, da mogoče spremenimo barvo. trenutno smo izbrali: magično črna biserna, ampak glede barve res nismo ziher  itak, da se bo z avtom zelo lepo ravnalo, pa da bo vožen po čim boljših cestah kot se bo le dalo, ampak vseeno me zanima neka potrditev, če je ta črna barva res toliko slabša od drugih glede prask in umazanije. sedaj imamo beli avto, pa se mi niti ne zdi, da bi se tako mazal. mogoče kdo ve za stran, kjer bi lahko izbral točno določeno barvo in platišča in bi ti naredilo tako octavio v 360 stopinjskem pogledu. tisto na uradni strani ne dela. Mogoče kdo ve kaka je razlika med kovinsko in biserno barvo? lp
|
Na vrh
|
|
sir Videc
|
Objavljeno: So apr 27, 2013 12:46 pm |
|
|
Član Prispevkov: 2015Pridružen: Po sep 24, 2007 6:29 pm
|
Ko ga opereš je super...po petih minutah pa je že umazan. Sam imam črnga in nikoli več.
|
Na vrh
|
|
dbola
|
Objavljeno: Pe maj 10, 2013 7:45 pm |
|
|
Nekaj le znam..Prispevkov: 1747Kraj: VelenjePridružen: Po maj 09, 2005 3:26 pm
|
O3 combi, 4x4 in RS se že lahko naročijo
|
Na vrh
|
|
dask
|
Objavljeno: Pe maj 10, 2013 9:47 pm |
|
|
Simply cleverPrispevkov: 429Kraj: BohinjPridružen: To mar 22, 2011 8:13 am
|
dbola je napisal/-a: O3 combi, 4x4 in RS se že lahko naročijo  RS ziher? Saj še sploh ni bilo uradne predstavitve, šele začetek julija... ?
|
Na vrh
|
|
dbola
|
Objavljeno: So maj 11, 2013 7:32 am |
|
|
Nekaj le znam..Prispevkov: 1747Kraj: VelenjePridružen: Po maj 09, 2005 3:26 pm
|
110%  Rabiš printscreen?
|
Na vrh
|
|
dask
|
Objavljeno: So maj 11, 2013 3:54 pm |
|
|
Simply cleverPrispevkov: 429Kraj: BohinjPridružen: To mar 22, 2011 8:13 am
|
dbola je napisal/-a: 110%  Rabiš printscreen?  Ne hvala, bom kar počakal, da jo vidim v živo  Komaj čakam Combi RS varianto, to bi znal bit strup...Upajmo, da ne bodo pretiraval s ceno, drugače bo žena dala negativno mnenje
|
Na vrh
|
|
|
Časovni pas: UTC + 1 ura
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost
|
Ne morete pisati prispevkov v temi Ne morete odgovarjati na teme v forumu Ne morete urejati prispevkov v temi Ne morete brisati vaših prispevkov forumu
|
|
|