Avtor Sporočilo

<  Novosti pri Škodi  ~  Škoda Octavia III

OdgovorObjavljeno: Pe mar 08, 2013 7:22 pm
Uporabniški avatarNekaj le znam..Prispevkov: 1747Kraj: VelenjePridružen: Po maj 09, 2005 3:26 pm
Slika

Res ji paše ta barva. Tudi avto je bomba. V življenju še noben avto ni name pustil tako dober vtis.

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Pe mar 08, 2013 7:53 pm
Uporabniški avatarŠkoda voznik!Prispevkov: 96Kraj: nova goricaPridružen: To nov 24, 2009 1:59 pm
Ekola :D ,

ob prebiranju foruma, ko sem videl da eni dealerji že oglašujejo sem se
zapeljal do Stavanje v Novi Gorici.
In kaj sem videl ;# , imajo že 3 nove Octavie III :buny:
Srebrno, beige, črno...
Sem se vsedel v črno ( brez tablic) otipal, preveril sedenje, maksimalni
položaj odmaknjenosti in ugotovil da je nova O III :svaka:

V kratkem bom opravil testno vožnjo in poročal....

tdx :cool:

Odsoten Profil WWW
OdgovorObjavljeno: Pe mar 08, 2013 7:55 pm
Uporabniški avatarVreden znamkePrispevkov: 2028Kraj: DobrepoljePridružen: Pe jun 29, 2007 6:08 pm
Mogoče prehitro pišem, kaj mislite, bo pri tej octaviji kakšen FL?Menjal bi v roku 1-2 let, všeč mi je karavanka, branil se tud nebi limuzine, vem pa da če bi prišel ven kakšen FL, se bi tolkel z glavo ob zid ker nisem počakal.
Sem pa gledal ceno za elegance 2.0 tdi z DSG menjalnikom za 25300 eur in se mi ne zdi pretirana cena za to opremo.Kolkor sem gledal, je bila taka cena pri moji octaviji leta 2006.

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Pe mar 08, 2013 8:04 pm
Bosch pumpa majstrPrispevkov: 9Pridružen: Pe mar 01, 2013 9:00 pm
Hvala vsem, ki ste mi pomagal z vašimi komentarji, padla je odločitev, da ne bomo čakali na karavana, ampak bomo avto kupili še ta mesec.. Edina stvar, o kateri še nisem povsem prepričan je paket opreme, saj vsega, kar je v elegance opremi niti ne rabimo in nas pride z doplačili pri ambition ceneje skozi, edino kar nas trenutno še zanima je, ali so sedeži pri višji opremi kaj boljši.. mislim logično je, da bi bili, izkušenj s tem pa pri novi octavii še verjetno nihče nima.. :uns: Druga stvar je pa plačilo, ta opcija, da odplačuješ vsak mesec 1% je verjetno najugodnejša ali pač? Ker doma je trenutno za okrog 5k€, pa smo se tako ali tako odločili za krediti, samo zdaj še ne ne vemo kako priti najceneje skoz, če ima mogoče kdo kak pameten predlog :D

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Pe mar 08, 2013 9:09 pm
Uporabniški avatarČlanČlanPrispevkov: 2015Pridružen: Po sep 24, 2007 6:29 pm
Po vseh izračunih je ta akcija top shit tko da kar naročite, da bo avto čimprej pri vas.

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Pe mar 08, 2013 9:15 pm
Uporabniški avatarNekaj le znam..Prispevkov: 1747Kraj: VelenjePridružen: Po maj 09, 2005 3:26 pm
Akcija 1% žal ne velja za novo Octavio.

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Pe mar 08, 2013 9:31 pm
Uporabniški avatarČlanČlanPrispevkov: 4448Kraj: LogatecPridružen: Sr jul 25, 2007 8:00 pm
dbola je napisal/-a:
Slika

Res ji paše ta barva. Tudi avto je bomba. V življenju še noben avto ni name pustil tako dober vtis.

Premajhna platišča! :batine: Drugač pa oblika topshit!

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Pe mar 08, 2013 9:46 pm
Uporabniški avatarČlanČlanPrispevkov: 2015Pridružen: Po sep 24, 2007 6:29 pm
dbola je napisal/-a:

A to je pa minus, čeprav če malo pomislim je kr logično.

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Po mar 11, 2013 5:02 pm
Bosch pumpa majstrPrispevkov: 9Pridružen: Pe mar 01, 2013 9:00 pm
Evo, danes sma si s fotrom ogledala novo octavio, mater je lepa :D Prodajalec mi je sicer rekel, da bo ta nova octavia tudi v tisti akciji za 1%, ampak se še točno ne ve kdaj, mogoče ve kdo kaj več o tem? Sedaj smo odločeni za 1.2tsi, ambition+nekaj dodatne opreme, kar skupaj znese 18.613€, pa me zanima, če sploh lahko pričakujem kakšne popuste na čist novo vozilo, pa še po lastni konfiguraciji.. Danes nisma z očetom niti nič spraševala, saj sma prišla zlo pozno in je blo lih tlko, da sma ga na hitro prečekirala :D Se mi zdi, da bi bilo najboljše, da bi kar vsem škodin prodajalcem poslal maile, da pač kopujem avto, pa če imajo kakšne popuste, da sploh vidim kako je na stvari.

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Po mar 11, 2013 5:37 pm
Uporabniški avatarŠkoda voznik!Prispevkov: 96Kraj: nova goricaPridružen: To nov 24, 2009 1:59 pm
trakus je napisal/-a:
Evo, danes sma si s fotrom ogledala novo octavio, mater je lepa :D Prodajalec mi je sicer rekel, da bo ta nova octavia tudi v tisti akciji za 1%, ampak se še točno ne ve kdaj, mogoče ve kdo kaj več o tem? Sedaj smo odločeni za 1.2tsi, ambition+nekaj dodatne opreme, kar skupaj znese 18.613€, pa me zanima, če sploh lahko pričakujem kakšne popuste na čist novo vozilo, pa še po lastni konfiguraciji.. Danes nisma z očetom niti nič spraševala, saj sma prišla zlo pozno in je blo lih tlko, da sma ga na hitro prečekirala :D Se mi zdi, da bi bilo najboljše, da bi kar vsem škodin prodajalcem poslal maile, da pač kopujem avto, pa če imajo kakšne popuste, da sploh vidim kako je na stvari.

Fajn :D ,
glede popustov in cene :buny: morajo nekaj dati :crazi: .
Npr. Leta 2010 ko sem naročil Octavio Combi Greenline II sem dobil cca 800 Evrov in
dva servisa zastonj. Cena brez popusta je bila 18.890 brez pa nekaj pod 18.000 Evrov.

Tut jaz sem poslal okoli maile vsem dealerjem in na koncu ugotovil da je še najbolj
ugoden "domači" dealer.
Vsekakor ni greh poskusiti....
Poročajte, pa dobro izpogajajte ;#

Tdx :cool:

Odsoten Profil WWW
OdgovorObjavljeno: To mar 19, 2013 6:57 pm
Uporabniški avataroversteer loverPrispevkov: 2025Kraj: TrbovljePridružen: Pe maj 06, 2005 4:36 am
dbola je napisal/-a:

crap :D

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Če mar 21, 2013 10:22 am
Uporabniški avatarČlanČlanPrispevkov: 4448Kraj: LogatecPridružen: Sr jul 25, 2007 8:00 pm
http://cdn1.siol.net/sn/img/13/011/6349 ... %20of%2038).jpg

Kaj pa ima spredaj na sredini spodnje "mreže"?

p.s. nekaj nagaja link-sliko dobil na siolu (primerjalni testi)

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Če mar 21, 2013 10:30 am
Aktivni tempomat.

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Če mar 21, 2013 11:54 am
Uporabniški avatar--Prispevkov: 6551Kraj: DomžalePridružen: Po maj 09, 2005 2:56 pm
Pa je pri nas sploh na voljo? V konfiguratorju ni vidt zadeve in sem bil mal razočaran ..

Moj naslednji avto ga bo namreč imel - škoda ali ne, se bojim da bo kar decisive faktor to .. :)

Odsoten Profil WWW
OdgovorObjavljeno: Če mar 21, 2013 2:03 pm
Uporabniški avatar--Prispevkov: 6551Kraj: DomžalePridružen: Po maj 09, 2005 2:56 pm
http://www.youtube.com/watch?v=UyAj9-Sq8hc

Kaj to je res, da ima različne opcije zadnje preme? Govorim o večvodilni/navadni premi?

Odsoten Profil WWW
OdgovorObjavljeno: Če mar 21, 2013 3:03 pm
Uporabniški avatarŠkoda loverPrispevkov: 259Kraj: LjubljanaPridružen: To maj 10, 2005 7:25 pm
mish je napisal/-a:
Kaj to je res, da ima različne opcije zadnje preme? Govorim o večvodilni/navadni premi?

Jp, samo 1.8TSI ima "ta hudo". Kdo bi to razumel. Kot da bi se cena avtomobila drastično spremenila, če bi v vse dali multilink.

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Če mar 21, 2013 3:40 pm
Pa sej ima vsaka O2 multilink, O3 pa ne več .. WTF??
Torej tudi 150 konjska TDI ga nima .. smeh :(

Odsoten Profil WWW

Prikaži prispevke prejšnjih:  Razvrsti po:

Časovni pas: UTC + 1 ura
Stran 8 od 14
225 prispevkov
Pojdi na stran Prejšnja  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 14  Naslednja
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost
Išči za:
Napiši novo temo  Odgovori na temo
Pojdi na:  
Ne morete pisati prispevkov v temi