Avtor Sporočilo

<  Styling  ~  Odstranitev nalepke in neonke

OdgovorObjavljeno: Če avg 18, 2005 9:05 pm
Uporabniški avatarČlanČlanPrispevkov: 217Kraj: KranjPridružen: To jul 05, 2005 6:33 pm
:crni: ave guruji stylinga ;#
1. Zanima me, če ma kdo idejo kako najlažje in nabolj temeljito odstraniti nalepko SLO z zadnjega odbijača - ne da bi pri tem trpel lak?
2. Kdo mi lahko pove, kako oz. kje pripeljati napajalne kable za neonke iz motornega prostora v potniško kabino - da namestim stikalo.

Hvala za vse info, upam da se bom lahko pohvalu že na naslednjem srečanju.

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: Če avg 18, 2005 9:53 pm
Uporabniški avataroversteer loverPrispevkov: 2025Kraj: TrbovljePridružen: Pe maj 06, 2005 4:36 am
Js sm glih dons deval nalepke dol iz prtljažnika..uno SLO nalepko sm kamot potegnu dol, pol tist del lepila ko je pa gor ostal, sem pa kar s polirno pasto vse namazu in je šlo dol super..več problemov sm mel pa z nelepko FELICIA pa tist kar je še zravn..tisto sm pa z laksom dol dubu pa še ful lepila je gor ostal,tko da sm drgnu, ribal pa poliral ene uro pa pol :D :P

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: So avg 20, 2005 10:00 am
Bosch pumpa majstrPrispevkov: 2Pridružen: Če jun 16, 2005 9:22 pm
Nalepko najlažje odstraniš če jo malo pogreješ npr. s fenom, če je pvc material. Lepilo pa se lepo odstrani s čistilnim bencinom ali pa z alkoholom, pol pa spoliraš. ;#

Odsoten Profil
OdgovorObjavljeno: To jun 20, 2006 9:33 am
Uporabniški avatarŠkoda loverPrispevkov: 354Kraj: TrbovljePridružen: To jun 20, 2006 5:42 am
a obstaja še kaj bolj močnega za odstranitev nalepke?Grel sm s fenom več kot eno uro pa iz nitrotam ribu pa ne j*** sistema.1/10 se sm spravu dol v 2 urih.to mislim nalepko na steklu

Odsoten Profil

Prikaži prispevke prejšnjih:  Razvrsti po:

Časovni pas: UTC + 1 ura
Stran 1 od 1
4 prispevkov
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost
Išči za:
Napiši novo temo  Odgovori na temo
Pojdi na:  
Ne morete pisati prispevkov v temi
Ne morete odgovarjati na teme v forumu
Ne morete urejati prispevkov v temi