| Avtor |
Sporočilo |
|
|
agerg2
|
Objavljeno: Po nov 25, 2013 9:02 pm |
|
|
| Škoda loverPrispevkov: 238Pridružen: Ne jun 15, 2008 6:40 pm
|
Fantje in dekleta. Ne me najprej zmerjat, ker sprasujem o radiu, ki ni iz škode. A ker vem, da skoda uporablja tako rekoc enake naprave kot vw me zanima sledeče: Avtoradio VW RCD 510 MP3 z vzvratno kamero v osnovi nima prostorocnega telefoniranja bluetooth. Ali za ta radio obstaja samo kak dodatek, da imas lahko se prostorocno bluetooth avtoinstalacijo. Namrec nekaj si domisljam en avto, ki ima tak radio. Moj pogoj je prostorocno telefoniranje vendar ce se le da brez dodatnih zaslonov, tipk ipd. Izvedljivo ali ne? Radio izgleda takole:
|
|
Na vrh
|
|
|
dejc
|
Objavljeno: Po nov 25, 2013 9:16 pm |
|
|
znalec Prispevkov: 1491Kraj: LjubljanaPridružen: Po sep 17, 2007 7:17 pm
|
|
|
Na vrh
|
|
|
agerg2
|
Objavljeno: Po nov 25, 2013 9:29 pm |
|
|
| Škoda loverPrispevkov: 238Pridružen: Ne jun 15, 2008 6:40 pm
|
U zanimivo. Sicer je cena visoka amapak ok. To je to, kar sem imel v mislih. Funkcije pa kot fabrš al vec/manj?
Kaj pa ce ima avto ze original bluetooth. Je to kot dodatek kot zgoraj ali je dejansko drug radio?
|
|
Na vrh
|
|
|
dejc
|
Objavljeno: Po nov 25, 2013 10:24 pm |
|
|
znalec Prispevkov: 1491Kraj: LjubljanaPridružen: Po sep 17, 2007 7:17 pm
|
Funkcije so odvisne od tega kaj vzameš. Pač govor ima praktično vsak. Eni imajo potem še predvajanje glasbe iz telefona. Tu imaš lahko samo predvajanje ali pa celo kontrolo, da izbiraš komade iz telefona preko radia ali volanskih tipk. No potem imaš pa še prikaz statusa telefona na zaslonu, imenik in eni še celo sms prikažejo. Kater modul podpira upravljanje telefona preko volana ali radia pa je najbolje, da vprašaš podporo na spletni strani. Ima pa vsak modul svoje zahteve. Če ima avto med števci zaslon, ki prikazuje radijsko postajo potem mislim, da ti bo podpiral vse zgoraj našteto oz. ti podpira vse rešitve iz povezave. Če ima radio še bluetooth ima pač dodatno bluetooth modul. Zdej ali je modul vgrajen v radio ali dejansko dodaten modul pa ne vem. Kolikor sem gledal tale radio tovarniško niti ni nikol podpiral bluetootha
|
|
Na vrh
|
|
|
HrabiaMol
|
Objavljeno: Po jan 13, 2014 10:58 am |
|
|
Simply cleverPrispevkov: 423Pridružen: So jan 27, 2007 5:47 pm
|
Bluetooth modul se montira pod voznikov sedež, rabiš pa še kablarijo in mikrofon. RNS510 je združljiv z naslednjimi moduli:
5N0 035 730B (podpira samo rSAP) 5N0 035 730D 3C8 035 730A 3C8 035 730B 3C8 035 730C 3C8 035 730D
Pa najbrž še katerim. Večina teh modulov podpira tudi eksterno anteno, tako da rabiš še kabel za anteno pripeljat do samega modula.
|
|
Na vrh
|
|
|
|
Časovni pas: UTC + 1 ura
|
Stran 1 od 1
5 prispevkov
|
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost
|
Ne morete pisati prispevkov v temi Ne morete odgovarjati na teme v forumu Ne morete urejati prispevkov v temi Ne morete brisati vaših prispevkov forumu
|
|